Sponsori

duminică, 13 noiembrie 2011

Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini 8

Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini

Aspecte de la încheierea lucrărilor Conferinţei Naţionale de Antropologie Urbană, ediţia a III-a, respectiv decernarea diplomelor, de către domnul prof. Laurenţiu Leoreanu, Primar al Municipiului Roman, dl. dr. Adrian Majuru si domnul deputat Marius Neculai, presedintele filialei Roman a Asociatiei Pentru Antropologie Urbana.














Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini 7

Aspecte de la încheierea lucrărilor Conferinţei Naţionale de Antropologie Urbană, ediţia a III-a, respectiv decernarea diplomelor, de către domnul prof. Laurenţiu Leoreanu, Primar al Municipiului Roman şi dl. dr. Adrian Majuru.


















Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini 6

Aspecte de la deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale de Antropologie Urbană, ediţia a III-a, Roman, noiembrie 2011
Aici Frumoasele Romanului, respectiv tinerele de la Colegiul Naţional Roman Vodă care au întâmpinat oaspeţii de la Conferinţă, demonstrând nu numai frumuseţea şi delicateţea, ci şi inteligenţă, prezenţa de spirit, responsabilitate, ancorarea în realitate a tineretului romaşcan, dorinţa de a face diferenţa în comunitate. Felicitări pentru prestaţie şi ... pentru că nu vor să plece din ţară. Mult succes !


.















Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini 5

Aspecte de la deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale de Antropologie Urbană, ediţia a III-a, Roman, noiembrie 2011.
Aici dr. Adrian Majuru, alături de Antoine Heemeryck şi„Doamna Muşatinia” (mulţumind în mod deosebit pentru sprijinul doamnei Emilia Ţuţuianu Dospinescu în editarea volumului Conferinţei de anul trecut).






Conferinta nationala de antropologie urbana in imagini 4

Aspecte de la deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale de Antropologie Urbană, ediţia a III-a, Roman, noiembrie 2011.













Mulţumiri pentru amabilitatea şi prestaţia remarcabilă a Pr. lect. univ. dr. Gheorghe-Damian Pătraşcu, rector al Institutului Teologic Romano – Catolic Franciscan din Roman, care ne-a onorat cu prezenţa şi mesajul de întâmpinare la deschiderea Conferinţei şi a fost o gazdă deosebită în ziua de sâmbătă 12 noiembrie 2011, la sediul Institutului susmenţionat, instituţie parteneră la această manifestare ştiinţifică. De asemenea adresăm mulţumiri celorlalţi participanţi din partea Institutului la Conferinţă.













Dl. Antoine Heemeryck, conf. univ. dr. la Universitatea ”Spiru Haret”, Facultatea Sociologie -Psihologie-Pedagogie, București, Cercetător Asociat Unitatea Mixtă de Cercetare (201) - Paris 1-Pantheon-Sorbonne,cel cae a fost ~muschetarul~ Conferintei. Deviza noastra este oricum aceeasi ca a muschetarilor lui Dumas ~toti pentru unul si unul pentru toti~